Jeg synger, fordi jeg ikke kan lade være” - Lise H

Velkommen

 

Det er dejligt, at du har lyst til at kigge forbi min hjemmeside 😊

 

Hvem er jeg?

Jeg er født i Norge men bosat i Danmark. Det er min store passion at synge og jeg har levet af det i mange år. I 1986 blev jeg Melodi Grand Prix-vinder. Siden da har jeg lavet utallige shows, koncerter  og pladeindspilninger. Jeg arbejder hele tiden på at udvikle mig som sanger og menneske og har mange spændende projekter i gang.

 

Foto: Stanislav Donev

2024 TIL NU :-) 

Det er godt nok længe siden jeg har opdateret her. Nu må jeg i gang. Der er sket så meget det sidste år. Masser af jobs med dejlige kollegaer. Jeg synger meget med Jon Kjærran. Vi har jo vores lille duo, og spiller ofte på Olivia i Vintapperstrædet i Odense om tirsdagen. Det er verdens hyggeligste job. Også på en tirsdag. Det er jo luksus.

Mange super skønne jobs med Absolute ABBA og Mette har jeg også haft. Det er altid en fest! Der har også været en del sjove Grand Prix jobs. Sidste år i Boksen i Herning, hvor vi var rigtig mange fra de gode gamle dage. Det var ligesom at komme på skolereuninon. Vi hyggede os, og leverede et super show :-)

Sidste weekend lavede vi en feberredning, da Birthe Kjær mistede stemmen. På få timer blev der stablet et Grand Prix show på benene med Gry, Annette Heick, Søren Poppe og mig. Uden prøver gik vi på scenen med Feel Good band, og alle leverede en top indsats, og publikum glemte næsten skuffelsen over Birthes fravær, og skrålede med på alle sangene. 3 Shows nåede vi at spille. Birthe er heldigvis frisk igen.

Jeg har også indspillet en duet med Kirsten Siggaard. En rigtig catchy sommermelodi med lidt Grand Prixvibes fra 80’erne.  Vi glæder os over den gode modtagelse, og planlægger en video snart. Livet er godt og jeg knokler på med nye tiltag og konstellationer. Jeg elsker at synge og underholde!

GRØNLAND VAR MAGISK PÅ ALLE MÅDER 

Jeg føler mig virkelig heldig! Tænk at få rejse til Grønland med de dejligste mennesker. Mit hjerte og sind er fyldt op af skønne oplevelser og indtryk. Det har taget et par dage at fordøje, og jeg er ikke helt landet. Mette og jeg rejse med vores mænd, og det var på alle måder en succes. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi gør det! Med i følget var skønne Tali, som skulle være konferencier, og hendes veninde Christina. Begge var utrolig dejlige og sjove at være sammen med, og vi fik grinet en hel del. 

Da vi mellemlandede i Kangerlussuaq, blev vi hentet i bus og kørt på en tur. Vi var heldige at se både moskus, rensdyr og en havørn på tæt hold. Naturen var storslået og temperaturen var -16 grader. Da vi havde halstørklæder, huer og handsker i kufferten, var det rimelig koldt. Skulle ikke tro at jeg er vokset op i Nord Norge ;)

I Nuuk blev vi kørt til hotellet og senere inviteret på krabbe og rejer. Rejerne skulle vi selv pille, så jeg fik ikke spist så mange🤣. Vi blev bare så godt modtaget, og på vejen derop så vi nordlys. Nuuk var dejlig og vi fik oplevet både snevejr og strålende solskin. Showet lørdag aften gik super godt og der blev samlet over 380.000 ind til hjertepatienter i Grønland. Det var virkelig dejligt at være en del af. Håber ikke det bliver sidste gang.

Jeg går en travl, men spændende tid i møde 

Oktober har været rimelig stille og jeg har brugt tiden på at få hjemmesiden op at køre. Det har været en spændende proces og jeg lærer hele tiden nye ting. Nogle gange er mit hoved ved at eksplodere, og jeg har lyst til at smide det hele på gulvet, men jeg bider tænderne sammen og fortsætter:). Jeg har været på Skole i Kolding igen denne måned, og vi legede med film til sociale medier og fik lært en del om LinkedIn. Det var rigtig spændende, og jeg glæder mig til mere! 
På torsdag den 3.11. rejser jeg til Grønland med Mette Uhrnfeldt for at synge til et velgørenhedsarrangement. Hvor heldig kan man være? Vi har vores mænd med og jeg er sikker på at det bliver fantastisk. Vi synger selvfølgelig en masse ABBAnumre og lidt Grand Prix. Desværre kunne vi ikke tage hele Absolute ABBA med, men det må helt klart kunne gennemføres på et senere tidspunkt. Det bliver rigtig meget knald på i november, og jeg vil nyde hvert sekund😊

Jeg prøver at udvikle mig 

I september måned startede jeg på en Social Media-manageruddannelse på IBC i Kolding. Jeg har lyst til at lære mere om, hvordan de sociale medier fungerer, og hvad der skal til for at nå ud til så mange som muligt. Jeg vil også bruge det til at hjælpe min bror og søster med deres virksomheder, som er henholdsvis et pladeselskab og en hudplejeklinik. Den første blok var superspændende. Vi er mange vidt forskellige personer på holdet, og det er utrolig inspirerende at høre, hvad de andre har at byde ind med. Jeg glæder mig til fortsættelsen. Ellers går jeg en lidt stille måned i møde, men det gør ingenting, da de næste mange måneder bliver travle med masser af jobs og endnu mere uddannelse👍🏼

Kommende koncerter

Previous events

Mar19

Jan Schou Gallashow

(CET, UTC+01) (CET, UTC+01)

Ganløse Kro, Ganløse

Endnu en gang inviterer Jan Schou til galleshow for velgørenhedsorganisationen Terre des Hommes. Her præsenterer han en lang række af danske kunstner, som optræder gratis i den gode sags tjeneste.

Alle medarbejderne på Ganløse Kro donerer også deres løn denne eftermiddag til formålet. Alt overskud går ubeskåret til Terre des Hommes arbejde med at hjælpe børn i verden til en bedre tilværelse. Vi lægger ud med det store kolde bord før showet Prisen er 429,- inklusiv det store kolde bord og underholdning.

Nash

(CET, UTC+01) (CET, UTC+01)

TBC Underground , Odense

Koncert med de tre sangerinder Camilla Albers, Anja Følleslev og Lise Haavik. De byder på lækker selvkomponeret Country, hvor trestemmig sang er en vigtig del af deres lyd. Med sig har de Jon Kjærran på Guitar.

Forår 2023

Previous events