GRØNLAND VAR MAGISK PÅ ALLE MÅDER

Jeg føler mig virkelig heldig! Tænk at få rejse til Grønland med de dejligste mennesker. Mit hjerte og sind er fyldt op af skønne oplevelser og indtryk. Det har taget et par dage at fordøje, og jeg er ikke helt landet. Mette og jeg rejse med vores mænd, og det var på alle måder en succes. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi gør det! Med i følget var skønne Tali, som skulle være konferencier, og hendes veninde Christina. Begge var utrolig dejlige og sjove at være sammen med, og vi fik grinet en hel del. 

Da vi mellemlandede i Kangerlussuaq, blev vi hentet i bus og kørt på en tur. Vi var heldige at se både moskus, rensdyr og en havørn på tæt hold. Naturen var storslået og temperaturen var -16 grader. Da vi havde halstørklæder, huer og handsker i kufferten, var det rimelig koldt. Skulle ikke tro at jeg er vokset op i Nord Norge ;)

I Nuuk blev vi kørt til hotellet og senere inviteret på krabbe og rejer. Rejerne skulle vi selv pille, så jeg fik ikke spist så mange🤣. Vi blev bare så godt modtaget, og på vejen derop så vi nordlys. Nuuk var dejlig og vi fik oplevet både snevejr og strålende solskin. Showet lørdag aften gik super godt og der blev samlet over 380.000 ind til hjertepatienter i Grønland. Det var virkelig dejligt at være en del af. Håber ikke det bliver sidste gang.

Leave a comment