2024 TIL NU :-)

Det er godt nok længe siden jeg har opdateret her. Nu må jeg i gang. Der er sket så meget det sidste år. Masser af jobs med dejlige kollegaer. Jeg synger meget med Jon Kjærran. Vi har jo vores lille duo, og spiller ofte på Olivia i Vintapperstrædet i Odense om tirsdagen. Det er verdens hyggeligste job. Også på en tirsdag. Det er jo luksus.

Mange super skønne jobs med Absolute ABBA og Mette har jeg også haft. Det er altid en fest! Der har også været en del sjove Grand Prix jobs. Sidste år i Boksen i Herning, hvor vi var rigtig mange fra de gode gamle dage. Det var ligesom at komme på skolereuninon. Vi hyggede os, og leverede et super show :-)

Sidste weekend lavede vi en feberredning, da Birthe Kjær mistede stemmen. På få timer blev der stablet et Grand Prix show på benene med Gry, Annette Heick, Søren Poppe og mig. Uden prøver gik vi på scenen med Feel Good band, og alle leverede en top indsats, og publikum glemte næsten skuffelsen over Birthes fravær, og skrålede med på alle sangene. 3 Shows nåede vi at spille. Birthe er heldigvis frisk igen.

Jeg har også indspillet en duet med Kirsten Siggaard. En rigtig catchy sommermelodi med lidt Grand Prixvibes fra 80’erne.  Vi glæder os over den gode modtagelse, og planlægger en video snart. Livet er godt og jeg knokler på med nye tiltag og konstellationer. Jeg elsker at synge og underholde!

Leave a comment