Jeg går en travl, men spændende tid i møde

Oktober har været rimelig stille og jeg har brugt tiden på at få hjemmesiden op at køre. Det har været en spændende proces og jeg lærer hele tiden nye ting. Nogle gange er mit hoved ved at eksplodere, og jeg har lyst til at smide det hele på gulvet, men jeg bider tænderne sammen og fortsætter:). Jeg har været på Skole i Kolding igen denne måned, og vi legede med film til sociale medier og fik lært en del om LinkedIn. Det var rigtig spændende, og jeg glæder mig til mere! 
På torsdag den 3.11. rejser jeg til Grønland med Mette Uhrnfeldt for at synge til et velgørenhedsarrangement. Hvor heldig kan man være? Vi har vores mænd med og jeg er sikker på at det bliver fantastisk. Vi synger selvfølgelig en masse ABBAnumre og lidt Grand Prix. Desværre kunne vi ikke tage hele Absolute ABBA med, men det må helt klart kunne gennemføres på et senere tidspunkt. Det bliver rigtig meget knald på i november, og jeg vil nyde hvert sekund😊

1 comment