Det er moderne amerikanske navne som The Chicks, Alison Krauss og Little Big Town, der har ramt sangerinderne Anja Følleslev, Lise Haavik & Camilla Albers lige i hjertekulen. De har dannet trioen Nash. 

 

Lise og Camilla mødte hinanden første gang, da de skulle synge synge kor på det fynske 60’er orkester The Spacemakers seneste udgivelse.

"Vores stemmer klingede helt fantastisk sammen. Jeg blev så begejstret, at det bare fløj ud af mig, om ikke hun ville være med til at danne et band”, fortæller Camilla. 


Lise Haavik faldt for alvor for countrymusikken i forbindelse med, at hun blev booket til at lave et show med en countryartist for 15 år siden. Lise kunne også høre hvor godt hendes og Camillas stemmer lød sammen. Hun sagde straks ja. 

 

Camilla og Anja mødtes første gang på en sangskrivercamp i Tyskland. 

“Selvom vi egentlig skulle skrive sange til tyske schlagerartister, kom vi alligevel til at skrive et country/ americana-inspireret nummer. Jeg sad bare og klimprede på guitaren, og så begyndte Camilla at synge ovenpå, og pludselig havde vi en sang”, fortæller Anja. 

 

Camilla var ikke i tvivl om, at sangen skulle med på repertoiret i hendes og Lises nye band, og da Anja er en virkelig dygtig sangerinde, der samtidig også har et varmt hjerte for country/americana, blev de enige om at mødes hjemme i Danmark.

Nu var musikkollektivet NASH en realitet. 

Deres første single ‘Dying A Little’ er faktisk det nummer, der blev til på den tyske schlagercamp - en meget sen nattetime!

 

Single nr. 2 “Show Me The Way” kom i juni 2022, og Nash arbejder med at færdiggøre en EP med producer Søren Jacobsen.